Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Ze začátku byli všichni „chroničtí protestovatelé“ a proruská svoloč naprosto ticho.

Zdroj: https://jakubondrusek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785184

No Vy máte dost, smíchat odpůrce covidu s podporovateli Putina. Čili za mne: COVID je ptákovina, žádné noty z Kremlu jsem k tomu nedostal a Rusáci ať táhnou zpátky do Ruska. A Vy se běžte léčit.

0 1
možnosti
KN

Víte, ona ta množina antivaxerů a popíračů Covidu má dost značný průnik s množinou těch, kdo fandí Putinovi a Rusům. Stačí se podívat na Facebook - jakmile v diskuzi objevím proruského trolla, stačí kouknout se na profil a v 90% tam najdete antivaxerské postoje. Takže pokud se to smíchává, není to zcela neopodstatněné.

1 0
možnosti
KH

Proč proruské? Proputinovské, prokremelské určitě ano, ale s pidimužíkem z Kremlu rozhodně nesouhlasí celé Rusko, všichni Rusové.

0 0
možnosti
RW

Vláda nemá žádný plán kolik uprchlíků jsme schopni přijmout ani jak se o ně postarat či kolik to bude stát. Tak raději budeme řešit lístky do ZOO, aby si toho nikdo nevšiml... Rv

0 4
možnosti

Před měsícem by nikoho ani ve snu nenapadlo, že Rusko napadne Ukrajinu a vyvolá možná největší uprchlickou vlnu od počátku 20.století. A vy tady řešíte nějaké plány. Rv

3 0
možnosti
AP

Ukrajinci dostanou 5.000 Kč dávky z našich peněz a navíc můžou zdarma do ZOO!

Odpověď: Opusť svůj byt/dům, sbal si věci celé rodiny do jednoho malého kufru, mužské členy rodiny pošli na frontu a my ti rádi těch 5.000 vyplatíme taky ...

3 0
možnosti
MB

No ovšem, vy se s tou lživou propagandou taký moc nepářete.

Poslední roky je pro českého občana problém sehnat zubaře, na návštěvu u specialisty nebo na operaci se čeká měsíce, lidí nemůžou sehnat bydlení a při cenách pohonných hmot je pro spoustu lidí problém už jen dojíždějí z levnější vesnických domů do zaměstnání. Co se týče jejich pracovního zapojení - co asi tak budou dělat statisíce žen s jazykovou bariérou ? Tolik uklizeček asi potřebovat nebudeme a bez dobře zvládnuté češtiny těžko mohou být zdravotními sestrami nebo prodavačkami. Zvlášť, když na trhu práce je zájem hlavně o práci pro muže, manuální, na stavbách a v průmyslu. I VZP už přiznala, že současné množství Ukrajinců nezvládne a to k nám tahnou další statisíce ....

Ale modrožlutí sluníčkáři budou stále jak zdrogovaní vykládat nesmysly, že když do 10 milionového státu v ekonomické krizi narvete dalšího půlmilionu lidí, tak je vše v pohodě, budeme společně tančit a smát se ruku v ruce šťastné budoucnosti. [>-]

5 11
možnosti
PA

Ukrajinci jsou pracovití a většinově slušní. Většinou se velice rychle naučí základní sadu slovíček a jsou schopní pracovat. NA mnoha jednoduších pozicích typu sklad, pekárny, úklid, apod. opravdu nepotřebujete moc. A až se naučí komunikovat, začlení se lépe. Aktuálně máme prakticky nulovou nezaměnstnanost a donedávna byl internet plný článků jak chybí lidé. Teď mají podnikatelé šanci. A předpokldádám, že jakmile začnou legálně pracovat, přestanou dostávat podporu na ubytování apojištění za ně bude platit zaměstnavatel. Opravdu jim nezávidím.

6 0
možnosti
PA

1, 2 a 4 slýchávám dost často řešit především ženy. Ale může mi autor vysvětlit v čem jsou tato témata proruská? Mně spíš připadá, že autor potřebuje nálepkovat a škatulkovat.

8 0
možnosti
AP

Protože tyto argumenty používají především příznivci ruského agresora

2 1
možnosti
JU

J23o11s91e25f 43U79l27m12a49n

20. 3. 2022 21:58

Zajímavé je, jak jsou ti proruští fanatici stoprocentně přesvědčeni, že na Luhansku a Doněcku docházelo k nějakým bezprecedentním masakrům (ruská strana hovoří o 14 000 obětí), ale nikdo není schopen to nijak doložit relevantním důkazem a vůbec jim není divné, že to nejsou schopni doložit ani ti, od kterých ty informace pochází.

2 0
možnosti
JK

Je zvláštní, že řada Rusů z Doněcka utíkala tehdy před ruskými hordami dál na Ukrajinu. Proč asi nešli do té "země zaslíbené" ?

4 0
možnosti
MP

Řeknu vám jedno tajemství, ukrajinci v ČR berou už nějakej pátek za stejný prachy jako češi, a pokud vám sebere práci někdo neumí jazyk a ani třeba nemá know-how, tak to neni chyba toho uprchlíka ale váš, že očvidině váse přidaná hodnota zaměstnavateli je nulová. A já osobně to těm lidem přeju, většina pracovníků na nižších si pořád stěžuje jak je práci na nic atd. no tak teď tu práci dělat nebudou muset.

7 3
možnosti
VB

Branné povinnosti na Ukrajině nepodléhají otcové tří a více dětí (o otce rodiny, která se stará o dítě s postižením nebo o adoptované dítě, o otce-samoživitele nebo třeba pokud službu v armádě neumožňuje zdravotní stav).

Hospodští flastenci by neměli soudit někoho, že tam nešel a podívat se na sebe, jak by se ze Západu sbíhali bránit vlast. V každé zemi byla dezerce a to, že desetitisíce jich odjeli na Ukrajinu vypovídá o hrdinství.

18 1
možnosti
LH

Přesně tak! Kdokoli nezná do detailu branné právo Ukrajiny je flastenec!

2 7
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5095x
Prostý občan, jež bere psaní jako formu terapie a obranu proti blbosti dnešní doby...

Seznam rubrik