Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.R^Přesně a výstižně napsáno. Proruská pátá kolona "užitečných" nikam nezmizela, zase bude ochotně dělat to co Rusko nejvíc potřebuje - rozeštvávat místní obyvatele proti válečným uprchlíkům a ještě se u toho budou cítit jako vlastenečtí hrdinové a "bojovníci za svobodu".....

15 10
možnosti
Foto

Pata kolona je jako kdo? KSCM? Nebo ti, co se nechteli ockovat? Nebo ti, kteri se boji o praci a o to, ze nezaplati energie? Kdo to presne je? Nebo nejaka imaginarni pata kolona a imaginarni trolove? Vy souhlasite s tim, ze vlna uprchliku a sankce znamenaji ekonomicky pokles? Ne? Pak jste cvok. Ano? Pak jste proputinovsky troll a soucast pate kolony.

9 9
možnosti
Foto

Prorusti trolove rikaji dle vas zvasty jako

- obrovska uprchlicka vlna bude mit vliv na nasi ekonomiku

- maji strach, ze prijdou o praci

V prvnim pripade to tvrdi cela vlada a vsichni ekonomove a v druhem pripade treba moje sousedka, ktera dela u pasu a setrvale na Putina nadava.

Vy si proste ty troly musite nejak vymyslet, ze jo? To uz fakt tak blbneme vsichni? Vsude jsou trolove a nikdo zadneho skutecneho nikdy nevidel...:-)

19 0
možnosti
Foto

Trolove rikaji, ze se nedozvime jak to bylo s covidem stejne tak, jako se nedozvime jak to bylo s valkou...Co tim myslite?

Reknete nam, jak je to s covidem. Nazory vedcu k puvodu viru i ockovani se dost ruzni. Web MZ nemuze uz brat nikdo vazne. Jak to tedy je?

A valka? Putin napadl Ukrajinu. Jedna se o invazi a bombarduje civisty. To vi kazdy trumbera. A dal? Jak dlouho to vedely USA? Jaka byla snaha tomu zabranit? Kdo mluvil do politiky Ukrajiny pred valkou? O co USA slo? Kdo na tom vydela? Co na to Cina? Slo valce zabranit? Co ty laboratore, ktere nebyly. Pak byly, ale nerizikove. Ale nesmi padnout do rukou Ruska, protoze jsou rizikove... Moc otazek.

Prosim, reknete nam, jak to je. Priznam se, ze tak chytra zdaleka nejsem abych to vedela.... Jsem tedy prorusky trol?

10 6
možnosti
Foto

prvních sedm bodů je pravdou.

/vaše komentáře k nim mohou někoho inspirovat. někoho.

1 1
možnosti
KT

Já celkem nemám problém odpovědět sama za sebe. Když ale někdo na logické argumenty mele pořád dokola tu svou, nemá smysl odpovídat, je lépe se takovému vyhnout. Např. zde je několik známých firem, kterým je dobře se vyhýbat, protože diskusí jsou jen posilováni, neboť nim dáváme možnost opakovat jejich nesmysly a podpásovky mnohokrát.

9 1
možnosti
Foto

Takže kdo se bojí o práci z důvodu přílivu ukrajinských uprchlíků, tak to je proruský troll? To jako vážně? :-)

Jinak průměrný plat na Ukrajině je asi 4x nižší, než v Česku a ceny tam rozhodně nejsou o tolik nižší, než u nás. Takže teoreticky i poloviční plat je pro něho výhra, zvlášť, když u nich asi nebude ani ta mizerně placená práce. Každopádně o třetinu nižší plat je už dost reálná a lákavá varianta jak pro něho, tak pro zaměstnavatele.

11 1
možnosti
ZH

Po válkách naopak bývá práce nadbytek a nedostatek lidí, protože někteří padli, někteří se nevrátili a je třeba znovu postavit to, co je rozbité a zbourané. Bohužel to však nemusí znamenat růst příjmů.

2 0
možnosti
JL

Jakmile zjistí, že je to někde lepší, třeba v Rakousku, Švýcarsku, Itálii, tak tam ti akčnější (ty akčnější ženy) odejdou. U nás jich moc nezůstane. U nás budou bydlet v tělocvičnách, takže půjdou tam, kde dostanou aspoň pokoj s kuchyní. To je logické. Válka vypadá že bude delší, takže může odejít klidně 5 milionů lidí, 3 mil. už odešly.

0 0
možnosti
Foto

spíš může odejít i 8-10 mil... a možná víc... těm lidem je většinou 30-40 let... podceňujete jazykovou bariéru na západě, která u nás prakticky není.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný sarkasmus. Souhlas.

6 0
možnosti
JD

J42a92n 90D71o63u23š64e40k

19. 3. 2022 20:41

1) Ano, nesmysl. Většina nejspíš bude vykonávat podřadnější práce pokud vůbec. Je problém s ověřením vzdělání i doktorů.

2) To není zrovna hezké, ale jde o zcela legitimní dotaz. Je sice krásné starat se o uprchlíky a dozajista nutné, přesto nemáme na starosti jenom je.

3) Nemohu posoudit, ale nijak by mě nepřekvapil výskyt mladých zdravým chlapů. Krysy se najdou všude. Myslím však že se nebude jednat o velké množství.

4) Ano, budou. Na tom není nic nepravdy a opět se jedná o legitimní připomínku.

5) Berte to tak že Rusové a Ukrajinci jsou ve válce a my to platíme. Lhostejno kdo začal, prostě to tak je.

6) Je to tak, avšak opak by znamenal podvolení se Putinovi, to ovšem Ukrajinci nepřipustí.

7) Argumentum ad hominem.

8) Tenhle názor jsem nezaznamenal, samozřejmě je to ptákovina.

9) Svým způsobem, v mých očích samozřejmě nepřijatelné.

Víte. S mnoha věcmi souhlasím, ale na co neumíte ve skutečnosti odpovědět, zabalíte do morálky a humanismu či výsměchu. Nevím, proč se tím shazujete a ještě dobrovolně.

22 0
možnosti
OD

a doušek nihilismu k tomu.....;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5095x
Prostý občan, jež bere psaní jako formu terapie a obranu proti blbosti dnešní doby...

Seznam rubrik