Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a86n 39R71á20ž

23. 9. 2018 15:24

Dávám velkou karmu!!

Proč si stále politici z dekadentního západu myslí, že jsou oprávněni chovat se k nám protektorsky?

PS. Být čelním politikem, tak bych se v diskuzi s Macronem nebo Merkelovou zeptal, proč dávají přednost migrantům z Afriky před migranty z východu. My jsme migrantů z východu přijali v posledních pěti letech již cca 150 tis. což v poměru k počtu obyvatel je velmi vysoké procento. Tak ať nám nikdo nevyčítá malou solidárnost.

Na ekonomického migranta z Ukrajiny nebo Mongolska, který u nás žádá o pobyt, nemůže být přece jiný pohled než na ekonomického migranta ze Somálska, či Keni, který žádá o pobyt v Itálii, Německu, či Francii. Jinými slovy: My přijímáme jako pracovní sílu migranty z Ukrajiny, Mongolska, Vietnamu a dalších zemí na východ od nás, tak ať nám Macron, či Merkelová nevnucuje migranty z Afriky, které si jako perspektivní pracovní sílu dováží do Evropy. Migranti z východu jsou náš problém a neprudíme tím nikoho na západě, tak proč západní politici prudí nás migranty z Afriky?

5 1
možnosti

Velmi svižně a správně napsáno. Dvě karmy.

2 0
možnosti
Foto

Ale připravený jste dobře...na velké V vůči němu nezapomenete a jako pravý vlastenec a Čech rozhořčeného dneška: příslušníci našeho národa jsou zásadně s malým.:)) víte co je děs? Zeptejte se dědy nebo kohokoliv staršiho..jestli si vzpomenou na příšerného Jiřího Jambora...a pak mu tohle dejte přečíst:))

2 6
možnosti
Foto

hezky napsáno.... pravdivě

3 0
možnosti

Macron někdy si myslí, že je velitelem. Vloni vláda ve Varšavě jej upozornila, že nemá jim co diktovat a proto se hned ztišil. Chce to klid;-D

6 0
možnosti
Foto

Příslušnost k Schengenskému prostoru (i k EU) je dobrovolná. Je založena na tom, že jednotlivé země chtějí být v tom spolku a zároveň na tom, že souhlasí aby ta která zem v tom uskupení byla.

Pokud Francie nebo někdo jiný usoudí, že např. ČR nemá být součástí Schengenu tak na to mají plné právo, pokud takových zemí bude víc respektive bude jich většina tak logicky může dojít k vyloučení ČR nebo jiné země.

Přeci byste tu většinu zemí nechtěl nutit aby v Schengenském prostoru trpěli někoho koho tam nechtějí?

2 4
možnosti

M18a86r64t69i14n 80L12a96c92o

22. 9. 2018 21:21

Znamená to, že ak ČR, alebo niekto iný usúdi, že napr. Francúzsko nemá byť súčasťou Schengenu, tak na to majú plné právo? Má aj napr. maďarský predseda vlády právo vyhrážať sa Francúzsku vylúčením zo Schengenu a EU?

Alebo má ČR a ostatné štáty V4 znova Reichsprotektora?

12 1
možnosti
  • Počet článků 4
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5095x
Prostý občan, jež bere psaní jako formu terapie a obranu proti blbosti dnešní doby...

Seznam rubrik